2012 har varit en berg- och dalbana, jag haft mina perioder, ångrat saker jag gjort och besult jag tagit, lovat mig själv saker jag inte hållit, låtit mig luras och blivit behandlad fel. Men det viktigaste är att jag har vuxit som människa, att jag lär mig av mina misstag och att jag har tagit mig igenom tuffa och jobbiga perioder.

 

Självklart har inte det här året bara varit dåligt. Ack så mycket härliga minnen jag har ifrån det här året. Alla soliga dagar ute i skärgården i somras, överraskningstillställningar jag ordnat, Londonresan med min pojkvän, Swedish house Mafia (den bästa kvällen i mitt liv), Australien (där jag befinner mig just nu) och ja det är så mycket som hänt det här året. 

 

Men nu tar vi nya krafter och välkomnar 2013. Ett år som jag sent kommer glömma, det här är vårat år alla 94or. Fyfan vad vi ska festa, leva, skratta och gråta om några månader när det är vår tur att ta studenten. Vi ska göra 2013 til ett fantastiskt år och tar med oss allt vi lärt oss ifrån förra året för att göra det här till det bästa året någonsin.

 

Här kommer den årliga årsresumén.

Kram på er världens finaste!

 

JANUARI


Firade in det nya året tillsammans med mina partypinglor. Hade världens bästa Nyårsafton hittils i mitt liv. Ville inte åka hem ifrån festen. Det var hur jäkla roligt som helst verkligen! Tack för en oförglömlig kväll alla.

 

 

 

Hade lite obligatoriska photoshoots med bestis festis Beatrice.

Som vi kämpade med dessa ”hanna-är-uppe-på-ryggen-bilder”

 

Fixade en överraskningsfest för Filip och Robin som blev jävligt lyckad.

Tråkigt nog att det slutade väldigt tidigt för VISSA…..

 

 

Filip tog körkort och jag och grabbarna drog därför vill Öland.

Kom tillbaka några timmar in på natten. Så jävla kul det var!

 

 

 

Sedan vändes livet lite upp och ner, jag gömde mig bakom solglasögonen

och hängde med mina vänner dag ut och dag in i slutet av Januari.

 

 

I slutet av Januari verkade det verkligen som att jag riktigt jävla förbannad, besviken, ledsen och arg och skrev ett inlägg om RESPEKT. Jäklar vad arg jag var och trött på hur vissa personer behandlar andra som om man var en betongvägg utan känslor. Ja usch, nu kommer jag ihåg varför jag var arg, ledsen och vad jag hatade… Tack Norlie and KKV för att tröjan du hatar tog mig igenom den ilskan.

 

FEBRUARI

 

Spenderade några dagar ute på Beas land med henne och Madde.

Vi åkte skridskor, pulka och åt hamburgare. Supermys!

 

 

Var på min första modevisning någonsin med Forni, Elin och Melissa.

Tiger of Sweden, Stockholm Fashion Week. Det var magiskt.

 

 

 

 

Åkte till Romme med skolan och gled runt i backarna lite.

Fast vi satt mest i fikastugan och fikade hehe. Det var kallt ju!

 

 

 


 

Avslutade sedan Februari med kanske världshistoriens bästa Sportlov. Myste massor ute i skärgården på Beas landställe och hade några oförglömmligt härliga och galna dagar tillsammans med mitt BC crew. Gick 3 jävla fucking mil gjorde vi också. Så duktiga och dumma i huvudet haha. Älskar er tjejer!

 

MARS

 

Det var mycket snö i början av Mars, trodde aldrig att den skulle försvinna.

Ja, jag tycker det är mysigt ibland med snö.

 

 

 

Var uppe i Stockholm och fotade bikinibilder till Frida Sommarspecial 2012.

Det var jävligt roligt. Och snygga Pelin var också där.

 

 

Det började bli lite varmare.

Jag och bea satt ute och fikade haha.

 

 

Var i Vetlanda på två skolor och föreläste lite om min blogg, skrev min första autograf och tog lite ”fan-bilder” som det så fint kallas. Åh det är så kul att träffa er läsare. Och det var verkligen jätteroligt i Vetlanda. Bea and me had a great time!

 

 

 

Bar mina skinnbyxor ifrån Bikbok i princip jämt!

Jag använder dem fortfarande. Dom äger.

 

 

Var på två 18 års fester. Daniels och Linneas.

Det var tider det. Haha.

 

 

Avslutade marsmånad med en överrasknings roadtrip till Bodaborg för Emilia då hon fyllde 18. Fan vad kul det var! Vi var ca 18 stycken som åkte upp till Nyköping. Kommer aldrig glömma det.

 

APRIL

 

 

 

Började April månad med en skärgårdstrip till Beas place.

Oj oj, så många peptalks och killproblem det pratats där ute

 

 

 

Hade en mysig förfest/tjejkväll hemma hos Frida innan vi drog och firade Jacob som fyllde 18 år. Älskar mina tjejer. Ni är fan bäst! Så många roliga kvällar vi haft tillsammans alltså.

 

 

 

 

Åkte till Italien till Matera i slutet av April för ett litet utbyte med skolan. Det var verkligen en lärorik och spännande upplevelse. Nu är ju min bästis Moa där och kommer vara i ca. två månader till. Tur att tiden går fort. Saknar henne dock massvis.

 

 

 

Avslutade sedan hela April med en fantastiskt trevlig Valborgs-parmiddag hos Gabriella. Eftersom att jag och Moa var single ladies och inte hittade någon partner så höll vi ihop under kvällen istället hihi. Det ägde.

 

MAJ

 

 

 

Började maj med ett tränings- och kostschema tillsammans med Bea som i stort sett förändrade hela min livsstil. Kan idag inte förstå hur jag kunde vara så duktig och hur jag hann med och klarade allt. Men vill man så kan man. Det bara är så!

 

 

Var i Stockholm med skolan. Såg på teater och shoppade.

Fan vad jag saknar Moa i denna stund nu!!

 

 

 

 

 

Olwans fester blir alltid så lyckade haha.

Fan vad kul jag hade på det här ”College/Red cups partyt”

 

 

 

Me and my bestie

 

 

 

Hängde mycket i skärgården med Beis.

Hade det fantastiskt skönt där ute.

 

 

Spenderade slutet av Maj ute på Bonneviers land eftersom att Wendela fyllde 16. Det bjöds på supergod mat och cupcakesen var ju absolut en favorit. Tur att det var lördag så jag och Bea fick äta vad vi ville haha.

 

JUNI

 


Jag gjorde min första hårförlängning hos Jasmine.

Var verkligen supernöjd. Håret var så otroligt fint.

 

 

Min älskade fina vovve blev pappa till dessa små godingar.

Gud vad jag ville köpa en till liten tax då.

 

 

Gick på min allra första bal tillsammans med Barnta.

Min klänning kom ifrån you me fashion.

 

 

Här är jag och min kärlek på min systers skolavslutning i somras

 

 

 

Firade in sommarlovet tillsammans med favvotjejerna.

Vi åt supergod mat hos Frida och spelade kubb.

 

Firade midsommar ute i skärgården med nästan alla mina favorittjejer och killar.

Hade en helt okej midsommar so to say. Det var sjukt kul!

 

 

 

 

 

 

Sommarens roligaste fest var nog Collegefesten ute hos Melker i Arkösund. Fan var roligt jag hade det. Det var även så kul att alla verkligen gick in för det. Collegekänlsan var på top! Det här var ett perfekt avslut på Juni.

 

JULI

 

 

 

Vann modebloggsduellen i Posh Magazine och hamnade i tidningen.

Det kändes så himla roligt. Tack alla som röstade. LOVE

 

 

 

 

Hade en massa mysiga och härliga dagar vid poolen.

Som lite omväxling ifrån jobbet.

 

 

 

 

Myste massor i skärgården. Åkte båt, bastade, nattbadade, drack champange och åt jordgubbar, blev strandsatt och bara hade det allmänt trevligt. Älskar skärgården.

 

AUGUSTI

 

 

 

 

 

 

 

Började Augustimånad med ett födelsedagsfirande för världens bästa och gulligaste Jonathan som fyllde 18 år. Vi var ett gäng kompisar som överraskade honom ute på min pojkväns landställe och det var dom absolut bästa dagarna under hela sommaren. Jag var bara så kär och lycklig och hade det bäst bäst bäst.

 

Sen fyllde min bästa och underbaraste Moa 18 år och frida också. Höll på att glömma den andra snyggingen ju. Det firades i varje fall rejält med några av de människorna jag tycker om mest i hela världen. Love you girls!!

 

 

Hade en liten tak fotografering med min fina Moa vilket har resulterat i flertalet bilder på we heart it. Hur roligt är inte det då? Det är ju kanonkul!

 

 

Min fantastiska vän Beatrice hjälpte mig förövrigt igenom några jobbiga dagar genom att sova hos mig konstant samt hänga med mig dag ut och dag in för att få mig på bra humör. Världens bästa! Love you girly

 

 

 

 

Sen började skolan men jag var lyckligare och gladare än någonsin ändå. Jag hade ju haft världens bästa sommar. Åh, vill verkligen ha sommar igen. Inte för att jag ska klaga här i Aussie (där jag befinner mig just nu) men ändå. Vill inte kommer hem till vintern…

 

SEPTEMBER

 


 

 

Hade typ världens längsta vapenvila mellan mig själv och min syrra. Det var många ”syster-bilder” här i september när jag tittar bak i arkivet haha. Bra gjort fröknarna Friberg!!

 

 

Hade en kanonhelg med mamma i Stockholm och på Room 505. Vi bara chillade och hade det fantastiskt skönt. Drack lite champange, shoppade och åt beställde hem kina mat som vi käkade i hotellsängen. Mysigt!

 

 

Sen lämnade min bästa vän mig i sticket och drog till Italia för att lära sig lite Italienska samt gå i skola i Italien för 4 månader. Och jag kan inte fatta att jag får träffa henne igen om cirka en vecka. Hur sjukt kommer inte det bli? Som jag saknar Moa just nu alltså. Sinnessjukt.

 

 

 

 

 

Hade min bloggmånad i projektarbetet också. Vilket innebar extra mycket uppdatering i September. Jag gilla’t! Här ovan är lite outfits som jag gillar!!

 

 

FYLLDE 18!!!! Och gick på bloggevent i samarbete med Devote och Bangerhead tillsammans med en massa bloggerskor plus Emma. Det var min första utgång och jag lovar er att den var galen. Fan vad kul jag hade. Stockholms uteliv går inte att jämföra med Norrpans.

 

 

 

Hade sedan en födelsedagsferre med mina favorittjejer (dock vad inte alla med) men nästan så. Det var roligt! Tråkigt dock att jag inte riktigt hämtat mig ifrån Stockholmsutgången vilket resulterade i en ganska trött och nykter tjej på puls…

 

OKTOBER

 

 

 

Verkar inte som att det hände så mycket i Oktober för min del när jag tittar tillbaka i arkivet. Chillade mest runt ser det ut som och bara var glad typ, som alltid då, nästan…

 

 

 

Hade dock en jävligt rolig Halloween som superwoman tillsammans med mina snygga tjejer. Kände mig jävligt stark och sexig hela kvällen faktiskt. Det ägde att mitt hår höll sig lockigt en hel kväll också för en gångs skull kommer jag ihåg.

 

 

Vad ju förfasen i London också i Oktober på höstlovet. Världens bästa dagar. Älskar verkligen London och min kille. Det var verkligen hur mysigt och bra som helst. Conor Maynard var jävligt grym live också. Gillar honom starkt. Tack EMI och Devote för resan!

 

NOVEMBER

 

 

Oj oj oj, i November har det inte hänt mycket på bloggfronten mina kära. Men det kan ju ha med och göra att det har varit en rätt jobbig period för mig känslomässigt. Jag var verkligen jättestressad, hade mycket i skolan och bloggen och var bara allmänt upp och ner under hela november. 

 

 

 

Gjorde dock om rummet. Vilket blev perfekt. Får dock fortfarande inte plats trots att jag köpte en hel jäkla klädställning till. Hur ska det gå med mina kläder när jag kommer hem med massa nytt härifrån Aussie också?

 

 

Novembers hödpunkter var ju däremot SWEDISH HOUSE FUCKING MAFIA och CHRIS BROWN. Två fantastiska kvällar! Helt jävla galet. Åh, vad lycklig man kände sig när man stod där i Globen och framförallt i Friends Arena!! 

 

DECEMBER

Hade världens hektiska vecka innan jag skulle dra till Australien. Alla skolarbeten hit och dit och allt annat också. Men sen har ju spenderat i stort sett hela decembermånad i Australien, en resa jag sent kommer glömma. Fyfan vilket äventyr och vad mycket roligt jag gjort alltså. Är så glad att jag fick möjligheten att göra den här resan, den bästa resan i mitt liv. Tack mamma och pappa och Maddy med familj.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna