QUEENSLAND -Veckan i Queensland, Surfers Paradise, var verkligen hur rolig som helst. Vi hängde på stranden varje dag, försökte ta kontakt med badvakterna, lyckades efter några vinkningar få dom att ta första steget (prata med oss haha), träffade en kille ifrån spanien och en från peru (en vänskap som varade några minuter haha), shoppade i de små butikerna precis vid hotellet och gick ut och åt god mat. 

 

 

 

 

 

 

JETSKI SAFARI – I Queensland åkte vi även på Jetski safari och det var hur roligt som helst. Turen gick till en fantastisk mysig ö och på hemvägen åkte vi även förbi världens finaste villor. Oj, så kul vi hade. 

 

 

 

 

 

SYDNEY FIREWORKS – Var sjukt negativ till nyår då jag mer än gärna ville fira det min pojkvän och mina vänner hemma i Sverige men väl påväg till Sydney kände jag att det här kommer bli en fantastisk kväll och det blev det också. Vi hade det supermysigt och tiden gick rätt fort trots att vi satt och väntade i 7 timmar. Det är nämligen så packat att du måste vara där timmar innan om du ska se något. Dock så var ifrån alla människor då vi hittade en liten klippa att hänga på. De enda grannarna vi hade var tre tyska killar vilket var outhärdligt. Fyrverkerierna var förövrigt magiska och hela kroppen bara fylldes av hopp och glädje när den sista biten startade, bästa känslan.

 

 

KÄNGURU BEBISEN – Att få gosa och mysa med en kängurubebis var verkligen så himla häftigt. Den hoppade så jäkla fort och det var intressant att få höra hur damen som tar hand om dem gör. Bl.a så har kängurubebisen en liten påse/väska som den sover i så att det ska likna en kängurumammas pung osv. Det var verkligen en upplevelse.

 

 

 

 

 

THE HARBOUR BRIDGE CLIMB – Det häftigaste jag gjort var såklart att klättra Harbour Bridge. Utsikten var fantastisk och det var jäkligt intressant att få veta hur dom byggde bron osv. Är så jävla stolt att jag vågade! 

 

Yes, det var väl mina highlights under resan. Sen var jag ju bara överlycklig över att hänga på stranden och se solen så det är väl egentligen det allra bästa. Likaså Maddy och hennes familj. Världens snällaste.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna