God morgon mina fina läsare! Ligger just nu brevid en sovande pojkvän ute på hans landställe. Har varit här hela helgen, vilket har varit jättemysigt. Vi har ju lite catch up time so to say. Har lite tid att ta igen med Beatrice också, har inte träffat henne än och saknar henne jättemycket. Om du ser det här Bea så hör av dig för min mobil är inte laddad och jag lär säkert glömma bort att smsa dig. Tycker vi borde planera in en liten tjejmyskväll snart då jag antar att du har tusen saker att berätta.

 

Well, nu ska jag försöka skaka liv i min lilla kärlek här. Är hungrig och vill ha frukost. Har varit vaken i någon timme ju. Det suger att han är nattmänniska och jag morgon. De blir liksom inte fel på dygnet för oss båda när vi sover med varann. Men hörrni, ha en fin söndag. Kramis.

 

P.S. Vad tycks om min nya fantastiska Victoria’s secret morgonrock? 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna