Har inte mycket bloggmaterial för tillfället men ska ta tag i allting nu och verkligen sätta bloggen i första hand. Roligt va? Längtar också jättemycket tills efter studenten då det enda jag i princip kommer göra är att jobba med min blogg, fast utomlands!!!!!! Vill jättegärna berätta för er om min fantastiska studentpresent som jag fick häromdagen av mamma och pappa men det är ingen idé förrän allt är klart ifall det inte blir av så jag väntar med det. Men ack vilket år jag har framför mig. Livet kan inte bli bättre trots att jag har världens ångest inför vad som komma skall.

 

Nog om framtid, sitter just nu och skriver en engelska analys och efter det ska jag skriva klart mitt projekt så att det blir färdigt. Därefter har jag bestämt mig för att jag aldrig mer ska plugga på helger om det inte gäller något väldigt viktigt. Jag vill bara ta det lugnt på helgerna istället och plugga på veckodagarna. Okej, nu borde jag fortsätta. Ha en fin söndag, vi hörs senare. Puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna