Jarrå, ska åka till USA ännu en gång. Vet inte ens hur många gånger jag varit där nu och orkar inte räkna heller haha. Den här gången blir det härliga och underbara Florida igen (stället vi åker mest till). Vi ska till Miami, Orlando och kanske Cocoa beach och det och kommer bli borta 3 veckor. Vi ska även vara i Paris i några timmar på ditresan och hänga en dag i New York på hemresan så det blir några flugor på en smäll ändå.

 

Längtar så jävla mycket just nu. Vill ju utomlands konstant hela tiden och har två resor till som ska planeras mycket snart också. Underbart! Så ja nu vet ni det också. Denna resan är lite som en 50-års resa för min pappa så that’s why vi åker. Hela familijen (förutom jag) tänkte åka till Afrika eller Hawaii när jag var i Australien för att fira honom men som tur var så stoppade jag det så jag med kunde hänga med liksom. Ses om 62 dagar värmen!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna