Klippte ihop en liten film med ett par gamla videos på mig och min syster ifrån när vi var i Florida för massor av år sedan. Så himla små vi var och så jävla roligt jag pratar. Jag var så himla lillgammal och jag ville vara med på kameran hela tiden. Jag ville att mamma och pappa skulle ta kort på mig hela tiden och ställde alltid upp mig en snygg liten pose. Haha dör.

 

Förövrigt kan ni ju lägga märke till hur duktig Amanda var på att göra konster i vattnet och flyta osv medans jag, när jag försökte flyta eller snurra runt var sämst. Trodde dock att jag var as duktig haha. Och i slutet av filmen så kommer ni märka mitt favoritord att säga när kameran var framme. Haha herregud.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna