Har precis gjort ett litet mini bananpannkakstorn till min syrra och min mamma och mig, kan visa er någon dag. Och nu tittar jag på det okända trots att jag inte klarar av att kolla på programmet då jag inte ens vågar sova i mitt egna rum efter att jag tittat på det. Så med andra ord är det jävligt dumt gjort av mig, men är så faschinerad av andar och andra krafter så jag måste ju se det.

 

Annars så kommer dagen bestå av att plugga rättskunskap, ska även göra en powerpoint till en naturkunskapsredovisning och sen hoppas jag kunna vara hemma ifrån skolan imorgon så jag kan göra klart allt som hänger över axlarna på mig. Det vore så skönt.

 

Ha en fin kväll! Antar att många av er, precis som jag kommer se på Maria och Mindy ikväll. Hur roligt kommer inte det programmet bli? Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna