Gjorde en nyttigare kladdkaka till lunch som blev hur god som helst. OBS! Den blir väldigt kladdig/smetig, men jag älskar verkllgen det. Och receptet kommer HÄRIFRÅN. Mmmm, så himla mumsigt blev det.

 

För fyra portioner behövs:

 

2 ägg
100 g smör

100 g mörk choklad

1/2 dl stevia strö

1/2 tsk vaniljpulver

 

Smält smöret och chokladen i en kastrull och ställ åt sidan. Vispa sedan äggen, sötningen och vanijlpulvret tills det blir fluffigt (det tar ett tag). Blanda sedan ner chokladen och smöret i äggsmeten och vispa allt tillsammans. Därefter är det bara att hälla upp smeten i små formar och grädda i ugnen i 5 minuter på 200 grader. Ställ därefter in formarna i kylen så att dom stelnar och garnera sedan med bär eller grädde. Sjukt gott och perfekt att göra nu ikväll till melodifestivalen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna