Åh, gud vad jag saknar Maddison och varma Australien. Det var verkligen den bästa resan jag någonsin gjort i hela mitt liv och Maddy är den gulligaste tjejen som finns. Så himla go och härlig och rolig. Snackade med henne på skype igår och hon hade till och med drömt att jag var tillbaka där. Så himla söt haha.

 

 

 

93:ornas bal förra året var också så himla kul att få gå på och jag älskar verkligen klänningen jag hade på mig. Kan anvslöja att min balklänning i år på min bal kommer vara snäppet glamourösare, glittriggare och sexigare. Åh, vad jag längtar tills jag får hem den.

 

 

 

Härliga tjejer hela bunten! Det här var när jag och Emma hade våran 18-års fest. Så jävla arg för att jag körde får hårt kvällen innan i Stockholm haha.

 

 

 

Bea och jag för ett år sedan. Älskar verkligen bilden när jag är på hennes rygg. Blir så glad när jag tittar på den jämt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna