Har precis varit ute på en löparrunda i kylan och känner mig så jävla nöjd för att jag tog mig ut trots att det är kallt och väldigt lätt att stanna inne pga vädret. Men vill man verkligen något så ser man alltid till att lösa det på ett eller annat sätt. Så klaga inte på vädret. Gå ut ändå och ta en promenad eller en löparrunda. För jag lovar er, när ni kommer hem sen så kommer det kännas så skönt att mysa ner sig i en filt med en god sallad eller en uppfriskande smoothie och bara känna ”jag gjorde det”!

 

Jag vet verkligen hur svårt det kan vara att ta sig till gymmet eller att gå upp på morgonen innan skolan för att gå en powerwalk men när man väl gjort det några gånger och kommit in i det så blir det bara lättare och lättare. Ge inte upp! Det kommer bli enklare med tiden och roligare också. Det handlar om att göra träning och hälsa till en del i vardagen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna