GOD MORGON!

 

Har haft världens mysigaste morgon. Vaknade brevid världens finaste kille och solen skiner. Kan det bli bättre? Tog därefter en dusch och gjorde sen världens godaste frukost. Hann dock bara äta upp hälften eftersom att jag är en tidsoptimist och sämst på att planera.

 

Har bara en lektion idag och sedan ska jag åka hem och packa de sista innan jag tar tåget till Stockholm. Ska få håret fixat av stylisten Dejan Cekanovic samt göra en plåtning och liten filminspelning med Pantene vilket ska bli hur roligt som helst. Så kommer sova över på hotell och kommer hem sent imorgon kväll. Det har varit/kommer bli en fullspäckad vecka med andra ord.

 

Verkar dock som att jag har blivit sjuk sedan londonresan, har kallsvettats hela natten, har ont i huvudet och har blivit förkyld. Inte kul! Men ska försöka kurera mig innan jag åker med typ 10 koppar te med en massa honung. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Ska ju åka till USA om 2 veckor och 3 dagar också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna