Blir så himla glad av dom här bilderna på mig och min syster. Vet inte riktigt varför men mina ögon bara lyser och mitt leende känns bara så jävla äkta trots att vi tog kort. Gillar när man verkligen känner och kommer ihåg vissa stunder då man bara var så himla glad och lycklig.

 

Känner mig förövrigt sjukt fräsh nu. Har precis målat naglarna och innan det så gjorde jag hårinpackning och rakade benen (testade att epilera dom igår, aldrig mer!). Stängde precis resväskan också och känner mig redo inför morgondagen. Vi åker dock bara till Paris imorgon och påbörjar inte den långa flygresan förrän på tisdag.

 

Nu ska jag gosa ner mig i sängen, sätta på en bra film och tända lite ljus. Ska göra mig en smoothie också som grädde på moset för det är jag sjukt förtjänt efter den köttiga body pumpen. Godnatt finisar så hörs vi imorgon innan min tre veckors semester börjar. Yey!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna