Ligger på ett hotell nära flygplatsen i Miami och ska försöka sova medans ni tar er upp till skolan. Äntligen är vi framme i Florida. Blev dock hyfsat besvikna när vi inte möttes av värmen och luftfuktigheten som man brukar känna när man kliver ut ifrån flygplatsen, det är nämligen till och med kallt här i Miami ikväll. Dock är det tillfälligt säger alla men ändå…. Hade längtat till den känslan.

 

Paris var förövrigt en jättefin stad som jag verkligen kommer vilja besöka igen, fast på sommaren! Det var riktigt kallt och blåste när vi var där igår/idag och nej usch, jag var as tjurig hela tiden. Men nu längtar jag bara tills hotellfrukosten och tills vi hämtat våran hyrbil så vi kan åka och shoppa imorgon förmiddag. Det är tydligen några speciella reor eller något imorgon.

 

Ha det bra finisar, så hörs vi förhoppningsvis imorgon (senare idag för er del) med lite härliga sommarbilder i shorts och t-shirt istället för dom här kalla och trista här ovan ifrån Paris. Sov gott/ God morgon!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna