Igår på Premium Outlets utanför Converse butiken. Det var köp två och 50 % på det ena paret som ni kan se. Ett par converse kostar endast 240-350 kr förövrigt.

 

 

Den fantastiska utsikten ifrån Monas lägenhet på Singer Island i West Palm Beach. Om inte stranden höll på och försvinna så skulle vi lätt köpt en lägenhet i samma hus. Det är fantastisk.

 

 

Igår efter att vi fyndat lite på Burlington coat factory. Köpte bla en Ralph Lauren träningsjacka för 8 dollar och ett par Victoria Secret yoga pants för 10 dollar. Helt galet billigt. Man får leta lite dock för att hitta guldkornen.

 

 

Poolområdet på hotellet vi bor på just nu ser ut så här. Det är fortfarande kyligt på morgnen och kvällen men på dagen, i solen, vid poolen är det perfekt väder. Svensk sommar fast lite varmare. Hoppas kvällsvärmen kommer nu till helgen, älskar verkligen när man går ut ifrån en butik och möts av den värmen.

 

 

Började morgonen med en löparrunda med mamma. Nu ska vi lapa sol hela långa dagen eller i varje fall jag för resten av familjen kan inte va i solen för länge i början.

 

Ikväll är det sedan tänkt att vi bara ska hänga här hemma på hotellet som sagt och laga mat här vilket känns mysigt. Ska dricka lite vin med mammsen och pappsen också. Håller på att försöka lära mig och faktum är att igår när jag drack lite så var det faktiskt gott. Blir ju vuxen snart så det är lika bra att sätta igång nu och smygstarta lite.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna