Äntligen är vi framme i Naples. Vi bor på ett hotell vi har bott på några gånger innan som heter Park Shore Resort. Det är väldigt mysigt faktiskt. Förövrigt då så var vi och tittade på den vackra solnedgången förut. Så himla fint är det. Vill verkligen bosätta mig här, här och nu.

 

Var förresten och tittade på ett universitet i Orlando häromdagen och fasen vad sugen man blev. Hela universitetsområdet var hur stort som helst (man måste åka bil för att ta sig runt i princip) och sen fanns de massa fina studentlägenheter och ett as fräscht och fint gym och gud vad jag gillade det. Jag vet dock verkligen inte vad jag ska göra och det gör mig så himla stressad. Försöker därför att inte tänka på det så mycket nu på semestern trots att jag måste.

 

Men nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är elva på kvällen och imorgon ska vi bara hänga på stranden hela långa dagen. Vi har faktiskt inte solat sådär jättemycket så det blir skönt med en heldag på beachen imorgon. God natt finisar!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna