God morgon 

 

Den här morgonen kunde inte börjat bättre, och till och med ännu bättre ska den bli eftersom att vi ska ut och springa nu. Har gjort det i princip varje morgon och jag krigar mig igenom timmen ska jag lova er. Det är såååå jobbigt men jag tänker hela hela hela tiden ”jag är stark”, ”jag klarar det här”, ”klarar mamma och pappa så klarar jag” osv.

 

Brukar även genom löpningens gång tänka på den förbannat sköna känslan när man sätter sig ner och är framme och får äta frukost och bara känner ”Yes, i did it. Fan vad grym jag är”. Så ut och spring med er! Det är så jävla skönt när man kommer hem.

 

Idag efter vi har sprungit ska vi äta frukost på balkongen sen ska vi sola på stranden, brände mig lite lätt igår så måste ta det lite lugnt idag dock. Ikväll ska vi sen köpa med oss mat och äta i solnedgången. Myyyys! Ha den fin dag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna