God morgon!

 

Idag är min lilla kropp tvungen att vila ifrån en löpningsrunda så ska köra lite gym istället. Därefter har vi köpt hem värsta mysfrukosten hem till hotellet/lägenheten vi hyr och resten av dagen ska spenderas på stranden. Vet inte vad vi ska göra ikväll men det lär bli lite shopping, jag har nämligen knappt prickat av hälften av min shoppinglista.

 

Förövrigt så borde ni titta in på min videofyme HÄR för att se lite filmer som jag slänger upp lite då och då. Kommer dock göra några längre filmer med musik och så som jag brukar också men om ni vill se lite små snuttar ifrån vad vi gör så borde ni checka in där lite då och då.

 

Nu måste jag kila, ha det fint.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna