Idag kära läsare är den första söndagen i Pantene Treatover programmet, så tänkte bara introducera er lite för vad det är jag och ni, som vill vara med, ska göra.

 

Här ovan kan ni även kika på en liten introduktionsfilm ifrån när jag och min hårstylist Dejan träffades för första gången i hans studio. Dejan berättar b.la om hur viktigt det faktiskt är att göra en hårinpackning regelbundet för att se skillnad på håret och jag berättar lite om mina hårrutiner.

 

Så vad är Pantene Treatover?

 

Pantene Treatover som sträcker sig över 10 veckor går ut på att både jag och ni ska lära oss allt om hårhälsa och få in en rutin till att göra hårinpackning. Jag kommer därför under varje söndag i 10 veckor göra ett inlägg som har något med hår att göra. Ni kommer b.la. få veta vad man ska äta för mat för att få ett friskt och starkt hår och massa annat skoj. Jag, Dejan och Pantene ska lära er allt vi kan om hemligheterna bakom ett snyggt, starkt och välmående hår och vi ska tillsammans få in att göra en hårinpackning till en rutin. För hur ofta brukar ni göra hårinpackningar idag? Jag gör det nästan aldrig…

 

Nu kör vi! Nästa söndag är det dags att göra den första hårinpackningen så då får vi hoppas att ni alla fått hem era hårinpackningar och hänger med på resan till att starkare, snyggare och hälsosammare hår. Hoppas ni är lika taggade som jag!

 

För att beställa en hårinpackning från Pantene, anmäla er till programmet och få mer information om Treatover, gå in HÄR.

 

P.S. Det finns ca 900 hårinpackningar från Pantene kvar att beställa hem. Alla som inte gjort det, GÖR DET! Det kostar ingenting, inga fraktkostnader eller något.

 

I samarbete med Pantene

 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna