Köpte endast nya träningsskor igår på Sawgrass, sen åkte vi till ett nytt hotell här i West Palm Beach och packade. Hotellet är skabbigt as och det känns som att det är ett fängelse vi bor på typ haha, väldigt konstiga och mystiska människor här. Haha, jag dör. Gud vad fördomsfull jag är men alltså ni skulle se hur det är.

 

Well, sen igår på kvällen så åt vi middag med Mona och hennes kompis på Duffy’s. Det var jättetrevligt, hade det jätteroligt. Två riktigt sköna och roliga damer det där och en väldigt snygg och trevlig servitör. Kunde ju inte bli bättre. Duffy’s är förövrigt en restaurang jag rekommenderar, de har tydligen bäst Burgers and ribs där.

 

Nu har vi precis kommit tillbaka från en sprinrunda och ska packa för att sedan åka till Mona där vi ska på något träningspass, sen blir det att ligga och pressa hela dagen. Det är ju vår sista dag idag…. Imorgon åker vi ju hem. Hare fint så lovar jag att bjuda på härliga strandbilder ikväll/ inatt för er del.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna