Jag har äntligen tagit ett beslut som gäller mina framtidsplaner. Jag åker som au pair till USA. Vart jag hamnar får ödet avgöra men vart jag än hamnar så kommer det bli så jävla bra. Jag känner mig redo för nya utmaningar, nya äventyr och framförallt en ny start på allt. Det här kommer vara precis vad jag behöver så det gäller bara att hitta en familj nu och göra klart min ansökan. Måste ta körtkort också men om allt går som det ska är det är inte långt kvar tills jag har det i handen.

 

Någon som har varit au pair och vill dela med sig av upplevelser samt bra organisationer? Jag har påbörjat min ansökan hos Cultural Care. Någon som har erfarenheter av dom kanske? Det vore jättespännande att höra era åsikter och tankar. Det kanske är någon mer därute som vill åka nu i höst och vara au pair? Berätta isf.

 

Känner att det inte alls gör så mycket att vi precis kommit hem ifrån USA eftersom att jag drar iväg dit om två månader igen tillsammans med Molly och EF språkresor. Jag längtar verkligen sååååå mycket. Älskar verkligen californien och hela upplägget är bara så jäkla kul.

 

Någon mer som ska på språkresa? Eller någon som har varit på språkresa? Kan ni inte berätta isf hur det var eller vad era förväntningar är? Det vore så kul att få läsa och höra om.

 

Rekommenderar förövrigt alla ni som tar studenten i år eller nästa år att planera in något litet som en språkresa exempelvis efter studenten. Ni anar inte hur skönt det ändå har känts de senaste månaderna att ha något skrivet i kalendern som man ska göra efter man har lämnat tryggheten liksom.

 

 

Annars, har ni några frågor ang. min och Mollys resa till Californien? Såg att någon frågat om man kan göra samma resa som jag och Molly gör, alltså åka till 3 olika städer i 3 olika veckor. Och ja, det kan man väl men det finns inget uppgjort program för det utan det får man isf sätta ihop själv. Jag och Molly gör ju den här resan i samarbete med EF och vi har ju då därför ett specialupplägg för vår resa.

 

Såg att någon också frågat om man kan vara 17 för att åka på språkresa och självklart kan du det. Jag och Molly är ju 18 och 19 så det finns program för äldre också ju.

 

Gå in HÄR om ni vill veta mer samt beställa gratis kataloger ifrån EF språkresor.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna