Ska tillsammans med Molly, Carro och 3 killar till globen ikväll för att se Justin Bieber. Så sitter på tåget påväg upp nu. Först blir det att lämna grejerna i Calles lägenhet och sen ska vi möta upp molly för middag innan vi drar till Globen. Är inte värsta belibern men jag dör lite inombords när jag tänker på ikväll. Han är ju bara så charmig och snygg och bra waaaaah. Så, ja nu vet ni vad jag ska göra ikväll. Vi har sittplatser förövrigt vilket känns skönt, då slipper man ju köa.

 

Någon mer som ska se honom ikväll? Eller någon som såg honom igår? Berätta! Hörde man ens något pga alla skrikande tjejer? Åh, ryser när jag tänker på konserten. Haha, kanske är en liten beliber ändå. Jag gillar ju verkligen hans låtar, fan jag ÄLSKAR honom!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna