Hur mår ni mina fina läsare?

 

Med mig är det bra, jättebra faktiskt. Dock så har jag så mycket att göra att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det är både plugg, au pair ansökan, hård träning, körkort, blogg och projekt och samarbeten hit och dit som jag håller på med just nu. Studenten ska planeras och fixas också och så är det Stockholmsresor jag gör stup i kvarten känns det som.

 

Idag måste jag i varje fall göra klart två arbeten och därefter är det tänkt att jag ska bjuda med min lovie på bio. Vi ska se studentfesten, fick nämligen två fribiljetter till den filmen så det ska bli kul. Förövrigt så ser helgen lugn ut. Jag ska bara slappna av, vara ute i solen, träna och plugga. Inget annat. Nu måste jag fortsätta arbeta här, kram.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna