Gjorde världens godaste och lyxigaste frukost imorse. Älskar verkligen att börja morgonen med en stor och härlig frukost. Det finns inget bättre, förutom att vakna upp brevid killen man älskar kanske. Men drog ju ändå båda flugorna i en smäll imorse vilket innebär att det har varit världens bästa morgon med andra ord. Skulle dock kunna lagt in en promenad eller löpartur för att nå maximal perfektion.

 

Bakade förövrigt ett så gott bröd imorse, som tyvärr inte är med på bilden då det fortfarande stod i ugnen, men som jag ska visa er ikväll eller imorgon. Har nog aldrig bakat ett godare bröd i hela mitt liv så då förstår ni ju vad det är ni har att vänta.

 

Annars så var studentfesten riktigt bra och den fick mig bara att längta ännu mer till studenten nu. Åh, det kommer bli så kul och jag ska också bjuda alla mina gäster på shots när dom kommer haha. Inte långt kvar nu, iiiiiih. Nej, måste kila, blir upplockad av moa any second. Ha en fin fredag så länge, så hörs vi sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna