Hej finisar!

 

Är as we speak påväg upp till Stockholm och ska vara här hela helgen. Idag så ska jag träffa Dejan, min hårstylist i och med Pantene programmet och sen så ska jag käka middag med Molly. Imorgon och på lördag sedan så väntar två HELDAGARS plåtningar. Hur jag nu ska orka med det visar sig hehe. Kanske ska ut på Café Opera imorgon också med Viktor, wieeee.

 

Nej, nu ska jag försöka få lite tidsinställda blogginlägg gjorda så att jag har lite att lägga upp här medans jag kommer springa runt på massa saker i huvudstaden. Någon förövrigt som har tips på ett mysigt och centralt hotell jag kan bo på imorgon?? Har bara hotell för den här natten (bra framförhållning, jag vet).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna