♥ Skippa inte måltider för guds skull. Ämnesomsättningen behöver bränsle för att sätta igång, varannan/ var tredje timma. Och om du inte ger näring och ”bränsle” till din kropp så kommer din ämnesomsättning att sakta ner och du kommer att lagra fett istället för att bränna fett.

 

♥ Träna på morgonen!!! Du kommer må så bra hela dagen då plus att du slipper gå och dra på träningen hela dagen. Att träna på morgonen är verkligen det bästa som finns. Och om det dyker upp något spontant du vill göra på eftermiddagen så behöver du inte tänka på träningen, för den har du ju redan avklarat.

 

♥ Att vara hälosam betyder inte att man ska äta lite kalorier. Lite kalorier betyder inte att man är hälosam. Det är en stor skillnad… Att vara hälosam och nyttig betyder att man äter näringsrikt och bra, lite kalorier betyder egentligen bara mindre energi.

 

♥ Eat like shit, feel like shit! Kosten är verkligen jätteviktigt. Det ugör ca 70 % av allt. Så till att äta bra mat. Att träna varje dag och äta på Mc Donalds varje dag är som att köra bil i cirklar, you’re wasting your gas man!

 

♥ Vem sa att man är lat om du tittar på TV? Well, prove them wrong and do simple work out while enjoying your favorite show. Jag brukade i vintras gå på mitt gå/löparband medans jag tittade på tv och det känns verkligen så bra och blir så mycket roligare. Du kan även göra sit ups, squats,  hoppa hopprep, göra armhävningar osv. Kör på!

 

♥ Om du inte känner för att gå till gymmet, dra med en kompis på en promenad eller gå själv och lyssna på musik, gå ner till mataffären och köp dig något gott eller städa, på så sätt får du lite motion ändå, på ett lite roligare sätt kanske.

 

♥ Att tänka på sin hållning och sin rygg är jättevitktigt. Det ger dig både en leaner and slimmer look, samt minskar risken för framtida problem med ryggen. Så keep your head high gorgeous!

 

♥ Att äta protein på morgonen och direkt efter att du tränat ger din ämnesomsättning en boost hjälper dig att bygga muskler. Bra proteinkällor är ägg, kyckling, kvarg, keso och kalkon.

 

♥ För att bli hälsosam, måste du äta hälsosamt. Och för att äta hälsosamt så måste du ha fulla kylen med en massa nyttigheter. Fyll hela köket med nyttiga och goda frukter, bär, grönsaker, nötter, frön osv. Då kommer du lyckas.

 

♥ Unna dig själv! När du nått ett delmål så unna dig något, kanske en väska, en kladdkaka eller varför inte ett par nya naglar? Det är superviktigt att unna sig själv när man nått ett mål man satt upp. Glöm inte det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna