God morgon,

 

Åkte som sagt upp till Stockholm igår för att fixa en massa saker inför studenten och balen så sitter i skrivande stund hos Bangerhead för att slinga och klippa håret. Dom är verkligen sååå himla bra plus att dom har alla bra skönhetsprodukter i butiken också, så tips tips tips för er som bor i Stockholmsområdet. Annars kan man ju alltid göra som mig, försöka boka in en tid när man ändå är uppe. 

 

När jag är klar med håret ska jag i varje fall vidare till En härlig salong för att göra pedikyr och fixa ögonbrynen och efter det ska jag till Suziie på Xtreme lashes och göra en ögonfransförlängning. Att få nya fransar ska bli så himla najs, älskar verkligen ögonfransförlängningar för man behöver inte sminka ögonfransarna alls och ser alltid fräsch ut vilket är perfekt inför studenten. 

 

Så ja, nu vet ni vad jag ska göra idag och vart jag ska. Vet att många frågar vart jag brukar klippa mig och vart jag gjorde min ögonfransförlängning sist osv så nu har ni ju svaret på det. Måste bli bättre på att berätta sådana saker för er för det är ju alltid skönt att veta vart man ska gå om man inte brukar göra brynen etc.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna