Första bilden är på den goda maten min faster hade gjort. Sen har vi en bild på min ”halvkusin” Amanda och på min andra ”halvkusins” flickvän. Därefter ser ni dom små söta kusinerna Douglas och Mollie. Sen en liten bild på efterrätten. Därefter är det en bild på min farfar, Stefan, den nyblivne pappan också min fasters man och sen min pappa.

 

Här nedanför är syrran. Därefter en bild ifrån dopet i kyrkan på min faster och Stefan och mina två kusiner. Sen ser ni en lite bild på altanen och lilla Mollie och sen en till bild på mig i min gula fina klänning som kommer ifrån vivistyle.

Här kommer lite fina bilder ifrån dopet för Mollie och Douglas igår. Det var jättefint och väldigt trevligt. Supergod mat också och fint väder. Kusinerna skötte sig exemplariskt i kyrkan med och dom var så söta och fina. Även syrran skötte sig bra…

 

Gillar ni att se lite vardagsbilder som dessa förresten eller tycker ni att det är tråkigt? För om ni gillar det så lovar jag att bli bättre på att dela med mig av vardagen lite mera. Jag själv tycker att det är väldigt roligt att se på andras bloggar nämligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna