Ville bara påminna er om den lilla bloggträffen som jag, Molly och EF språkresor har i Stockholm på söndag. Det skulle nämligen vara så roligt att få träffa er! Det finns ju inget roligare än att träffa och prata med sina läsare för att få en liten bild av hur ni ser ut, vad ni gör och vart ni bor. Så om ni har vägarna förbi, kom och mys med oss, ta del av vår resa, INSPIRERAS och få svar på allt ni vill veta om hur det fungerar med praktiska saker som visum, CSN, anmälan osv.

 

Vart: Strandvägen 13B, Stockholm

När: Söndag den 2 juni klockan 13.00 – 14.30

 

Anmäl er HÄR.

 

P.S. Ef bjuder på lite förfriskningar i förhoppningsvis fint väder och de 30 första som anmäler sig får även en varsin liten goodiebag.

 

Hoppas vi ses!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna