Var tvungen att testa att göra min egna lilla chicken wrap efter att ha blivit inspirerad av ett recept Karna la upp på sin blogg. Och då både pojkvännen och syrran gillade det så lovar jag att det är gott (dom båda är jäkligt kräsna när det kommer till mat nämligen, speciellt om den är nyttig också)…. 

 

Receptet är busenkelt. Det är bara att hacka upp en massa grönsaker som man gör när man ska göra tacos. Köp sedan fullkorn tortillas, kvarg, kyckling och chilisås. Stek sedan kycklingen och krydda med lite smått och gått, jag använde lite curry och vitlökskryddor. Släng med en klick kvarg också för att få kycklingen krämig. Använd sedan chilisåsen och kvargen som sås och voila. Det blir så gott!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna