Hej babes, tänkte bara ge er en lägesupdate här mitt studentveckan för att berätta att jag lever, att jag har as kul och att jag inte vill springa ut på torsdag. Har haft sååå roligt de senaste dagarna och vi har festat i princip varje dag sedan i onsdags.

Igår så var vi på överraskningsfest på K7 för en killkompis som precis kommit hem ifrån ett år i USA och efter det drog vi ut och dansade. Ikväll blir det lärarmiddag på skolan och utgång på Crownwell med lärarna innan de blir puls ännu en gång. Längtar!!! Tror nämligen vi kommer få se filmerna ikväll som spelades in i ettan på oss precis när vi kom till gymnasiet. Haha, jag kommer dö.

Hoppas allt är bra med er också och att ni solar och har det bra i det dina vädret. Drar ju förresten till Kalifornien med EF SPRÅKRESOR på söndag med. Hur najs? Kram på er

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna