Och där fick ni lite härliga bilder ifrån EF skolan här i San Francisco. Hur fint och fräscht är det inte? Utsikten är också helt fantastisk. Man ser både Golden Gate bron och ön Alcatraz. Och inte nog med det, skolan ligger väldigt centralt, det är ett stenkast ifrån Fisherman’s Wharf och vi går dit ifrån studenthemmet.

 

Förövrigt så är alla eleverna på skolan jättetrevliga och härliga. Det är så himla roligt och intressant att lära sig saker om andra länder ifrån andra ungdomar. Har både pratat mycket med en kille från Afrika, en tjej från Brasilien och en annan kille ifrån Thaiwan. Hur häftigt är inte det liksom? Det är också roligt att se att alla eleverna verkligen går in för skolan och att alla arbetar för att nå samma mål: lära sig engelska. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna