Något som både jag och Molly verkligen ÄLSKAR med Kalifornien är att det är så himla enkelt att vara hälsosam då det finns så mycket bra och hälosamma ställen att gå till och köpa mat. Och inte nog med det, igår när vi fick förbi till Golden Gate så stötte vi på ett utomhus gym, vilket är så himla praktiskt och smart. Jag menar hur najs vore det inte att ta med sig högtalarna och gå dit och gymma helt gratis då? Åh, älskar Kali.

 

Dock har vi inte stött på så jättemycket hälsosamma hak här i San Francisco men det är mer i Los Angeles som dom ställena finns. Vi gillar dock Whole foods, som är en matbutik där de har en massa nyttigheter. Om ni någon gång går dit, testa deras smoothies. De har massa vitaminbomber, antioxidantbomber eller andra smaskiga och nyttiga varianter.

 

 

Vi borde ha utomhusgym som det här i Sverige också, så himla najs ju att träna utomhus i solen. Vad mer kan man begära liksom? På det här utomhusgymmet förövrigt så fanns det massa bra övningar man kunde göra. Du kan göra chins, squats, push ups, sit ups, dips osv. Det absolut bästa med gymmet var väl dock att det är utsikt över Golden Gate bron, vilket är en ”one million dollar view” om man säger så. 

 

Vet ni förresten om det finns utomhusgym som det här hemma i Sverige eller vet ni något bra i Los Angeles eller Santa Barbara som ni tycker att jag och Molly borde gå till när vi kommer dit? Tell us.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna