Ett annat hett tips från San Francisco är det fantastiska brunchstället Mama’s som ligger på Washington Square, 1701 Stockton street. Mama’s är nämligen ett känt, supermysigt litet café med världens godaste brunch. Att försöka välja vad man skulle äta var nästintill omöjligt och man ångrade sig hela tiden. Det hela slutade med att vi tog banana pancakes och cinnamon and chocolate french toasts och det valet kommer jag nog aldrig ångra för ack så gött det var.

 

Om ni någon gång är i San Francisco och är sugna på brunch, gå till Mama’s! Kom dock inte allt för hungriga för ni lär få stå i kö i minst 30 minuter. Stället är nämligen alltid fullt eftersom att det är så litet. Dock så gillar jag att det var litet och det är väl det som är så charmigt med det hela också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna