HEY BABES, här kommer videon från Los Angeles lite tidigare än lovat. Men hellre det va? Njut av härliga outfits, hollywoodskylten, EF skolan i Redondo Beach och massa annat smått och gott. Jag kan bara tillägga att jag ÄLSKAR låten som är med i videon. Den heter Hey Brother och det är Avicii som gjort den.

 

Om jag ska dra en snabb summering av Los Angeles och skolan här så säger jag bara: I LOVE IT. Skolan ligger nära beachen, har jättehärlig utsikt och är fräsch och mysig. Alla elverna är superschyssta och roliga och de verkar göra en massa olika grejer jämt. De pratas mycket om roadtrips till Six Flags, Vegas och Santa Barbara och då hyr man ju bara en bil och drar ditt ett gäng liksom. Sen annordnar ju skolan väldigt mycket roliga aktiviteter. Idag var det en baseball match man kunde gå på och sen finns det starline tours, Hollywood och Los Angeles turer eller lite längre weekendes till Las Vegas och San Francisco som jag och Molly ska på.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna