Har fått personlig eskort idag när vi varit i Los Angeles och Hollywood då vi aldrig skulle hunnit med att göra allt annars. Los Angeles är ju ingen liten stad om man säger så, allt är sjukt utspritt så för att ta sig runt behövs en bil liksom. Public transportation funkar, men det tar världens tid och är krångligt. Därför vill jag bara ge ett stort tack till EF skolan här i L.A. som ordnade en personlig chaufför till oss idag och som även ska köra in oss till Santa Monica och Venice imorgon.

 

Idag har vi då varit och shoppat på Robertson Boulevard och Melrose Avenue samt tittat på hollywoodskylten och åkt på Rodeo Drive. Ni vet, lite sånt man måste göra när man är i Los Angeles liksom. Det har varit en härlig dag men nu har vi skavsår på fötterna vilket inte är så konstigt efter en hel dag i klackar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna