Har legat på Venice Beach hela dagen och lyssnat på musik och podcasts. Det har varit molningt hela dagen men solen har tagit jävligt bra ändå kan jag säga vilket känns helt sjukt. But I guess that’s how they do it here in California. ÄLSKAR Venice förövrigt, såå mysigt och najs stämning.

 

Imorgon så drar vi till Las Vegas för att hänga där över helgen och har fått en massa bra tips på ställen vi MÅSTE gå till av Michaela, ägaren av webbshopen Stylegodis, som bor här i Los Angeles och som vi träffade idag och fotades för. Annars så rullar livet på här i Cali och på söndag så drar vi då till Santa Barbara. Är riktigt excited.

 

Nej, nu måste jag sova. Vi blir hämtade klockan tio imorgon för att åka till Vegas baby. Hoppas de blir partybussen, hur fett vore det inte att sitta i en partybuss liksom med massa taggade ungdomar i fem timmar genom öknen? Vi hörs när jag är på varmare breddgrader. Det ska tydligen bli äckligt hett, närmare bestämt 45 grader på dagtid och 30 nattetid så håll tummarna för att jag kommer hem levande.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna