Vår kväll i Las Vegas igår var så jävla rolig. Det började med en limousintur tillsammans med alla andra EF studenter längs med The Strip (vilket är själva gatan där alla klubbar och restauranger ligger). And guess who was the DJ in the limo? Mm, precis, jag! Efter limoturen försökte vi komma in på Ceasar, blev nekade, hittade en limousin och åkte omkring och festade i den hela kvällen istället.

 

När vi väl äntligen hittat hem så träffade vi på en av “ledarna” som är med här och så gick vi med honom och åt pizza här på hotellet. Efter det drog vi lite efterfest hos oss innan det var dags att sova.

 

Hade verkligen sååå jävla roligt igår. Har ni vägarna förbi. Åk till Las Vegas. Det är världens coolaste och roligaste stad. Och man behöver faktiskt inte vara 21 för att ha kul här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna