Att jag någonsin skulle försöka mig på att surfa kunde nog varken jag själv eller någon annan ens se framför sig. Men nu har jag gjort det och jag är så glad att jag bara struntade i allt och bara körde. Det var såååååå jävla roligt som sagt och jag ska lätt göra det igen. Vet inte om vi vågar i Hawaii dock, då vågorna är större där och vi måste ha en instruktör haha. Men vi får väl se. Åh, jag skulle bara vilja åka iväg hit och bo här i ett år för att lära mig surfa och hänga på stranden. 

 

Måste bara säga tack till EF också. För utan er så hade jag aldrig testat på det här ens. Som ni vet så annordnar ju alla olika EF skolor aktiviteter för alla elever som är prisvärda och jätteroliga. Och EF:skolan här i Santa Barbara annordnar då surfinglektioner för eleverna hela tiden så igår åkte jag och Molly iväg för att ta en surfinglektion. Instruktören var sjukt bra och jättetrevlig och han tyckte det gick jättebra och ja, vi lyckades stå upp! Det är inte alla som gör första lektionen ska jag tala om för er. Wieeee!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna