Gillar ni att äta nyttigt och hälsosamt, gå till Blenders. De har massor med nyttiga smoothies/shakes/juicer som man kan beställa plus att man har i supplements (kosttillskott) så som vitaminer, antioxidanter, proteinpulver osv. Jag tog vitamin C, som är bra för immunförsvaret och whey protein pulver som mina tillskott och molly tog någon B vitamin boost och det var så gott. Ni måste testa det. En sådan här stor kostade bara fem dollar också och då har vi inte ens druckit upp den utan sparat den till frukost med.

 

Drack en till idag också, som smakade som milkshake. I den hade jag i en superboost med massa bra saker för oss tjejer. You gotta go there. Det finns så mycket nyttigt och gott att välja bland. Bananbröden de har är magnifika med!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna