Santa Barbara är nog det bästa och mysigaste stället jag varit på i hela världen. Det är så perfekt som det bara kan bli och det är helt klart både min och Mollys favoritdestination av alla ställen vi varit på under hela den här fantastiska resan som vi gjort med EF språkresor. Och det var inte bara själva Santa Barbara vi gillade mest utan vi gillade EF skolan här mest också. Den var lätt finast och mysigast.

 

I Santa Barbara finns verkligen allt som jag älskar. Stränder, mysiga caféer, bra festställen, palmer, affärer, trevliga människor, fina hus, surfing och tons of snygga killar. Ärligt talat, Santa Barbara rocks. Alla ni som inte varit här, åk hit! Ni kommer älska det och nu får vi hoppas att ni blir superinspirerade och taggade på att åka hit av min film från veckan här. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna