Tänkte bara bjussa på lite härliga snapshots från de sista dagarna i Santa Barbara och de första här i Hawaii. I mitten så kan ni även skymta våra supergulliga värdföräldrar Judy och Mike som vi hade i Santa Barbara. Och här längst ner till höger så ser ni den svenska tjejen Sofie vi träffa här i Hawaii igår.

 

Började morgonen med en härlig powerwalk och sen har vi legat på stranden precis hela dagen. Det har varit så skönt och äntligen börjar man bli lite brun med. Jag gillar verkligen Hawaii och Honululu så mycket. Det är så avslappnat och najs liksom. Annars så ligger vi och käkar nudlar på vårt rum. Ska försöka ta oss ut till matbutiken för att köpa lite nötter och annat smått och gott dock.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna