Kom hem till Sverige vid fem igår och möttes på tågstationen i Norrköping av ett väldigt pinsamt välkomnade… Haha. Men nu är jag äntligen hemma efter världens bästa resa som jag gjort med världens bästa molly och EF. Det har varit så kul men nu är det back to reality som gäller. Har massa saker och stå i.

 

Min syrra gjorde förövrigt den här feta efterrätten igår till mig plus att vi hällde massa choklad på dem. Så göttigt. Efter att vi käkat middag så la vi oss och kollade på PLL i min säng och sen kunde jag inte sova. Sov i varje fall i några timmar och sen gick jag upp tidigt imorse för att äta frukost med Emelie inne i stan. Supermysigt!

 

Nu ska jag fixa lite på mitt rum och sen ta en promenad ner till kanalen för att möta upp saknade lilla beabus. Ska hänga hemma hos henne hela kvällen på inflyttningsfest. Det kommer bli mysigt det med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna