Började en liten hårdare diet och ett lite tuffare träningsprogram igår som jag tänkte köra i en månad för att komma igång igen efter studentveckan och min semester i underbara Kalifornien. Min frukost kommer därför att se ut som ovan nu ett tag framöver. Det är kvarg mixat med hallon och sen har jag toppat det med linfrön, mandlar, kokos och blåbär.

 

Kommer sedan äta mycket fisk och kyckling och sallader och gå till gymmet och köra olika muskelgrupper nästan varenda dag varvat med riktigt svettiga powerwalks och en och annan löparrunda. Är så jävla redo att köra igång på riktigt nu och få den kroppen jag vill ha. Inte sagt att jag är nöjd med min kropp för det är jag verkligen men jag vill bli starkare och fastare. Mina armar speciellt kommer jag jobba mycket med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna