Träffade några ifrån min klass igår för att käka middag och gå ut tillsammans. Några andra anslöt sig också till vår lilla lägenhetsfest innan det bar vidare till Trädgårn för lite mer drinkar följt av pulsande på Hugos. Jag hängde dock inte med hela vägen då det blev lite för mycket av det goda för min del. Men fasen vad roligt jag hade. Har världens bästa vänner och jag hade verkligen så kul.

 

Idag har jag legat och skrattat hela morgonen åt en hel drös med sjuka saker som hände igår och som hänt idag här på morgonen. Och nu ska jag åka ner och handla lite bakiskäk med syrran och millan. Har cravings för nudlar. Skiter i dieten idag. Man måste ju leva lite också och om man nu ska leva kan man lika gärna göra det fullt ut.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna