Ligger och myser i min fantastiskt gosiga nya tröja från Gina Tricot och i ett par gamla varma sockor medans det både åskar och regnar här hemma. Hösten smyger ju sig sakta men säkert på om man säger så. Det ska faktiskt bli mysigt. Dock vet jag ju inte hur länge jag blir kvar här i Sverige men ser fram emot att ta på mig mysiga stickade tröjor och alla halsdukar i dess olika färger och former.

 

Idag har jag annars varit ute och gått i en och en halv timme med Linnea och tagit i tag tråkiga måsten. Det kom även förbi två tjejer och köpte saker ifrån min lilla bloppis nere i källaren. Har ni vägarna förbi söderköping, kom förbi och titta på det jag har för det är så mycket att jag inte ens vet vart jag ska börja. Ni är verkligen välkomna när som helst. Hör bara av er innan via mejl eller på facebook så vi kan bestämma tid och så ni kan få min adress.

 

Nu ska jag forstätta mysa i sängen, ska se ett avsnitt av Pretty Little Liars också. Det nya kom ju ut idag!!! Exctied. Ha en fin tisdag mina fina läsare. Pussss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna