Har precis börjat kolla på ett jättebra program som heter Devious Maids och som handlar om dessa snygga latinokvinnor. De är städerskor till svinrika familjer i Beverly Hills och det är både roligt, spännande och en massa drama. Eva Longoria, Gaby i DH och de som skapade Desperate Housewives är även skaparna bakom den här serien. 

 

Gillade ni Desperate Housewives så kommer ni garanterat gilla det här. Jag älskar verkligen Susan Luccis roll Genevieve, hon är så himla gullig och rar verkligen. Åh, vill typ va städerska åt henne för att hon är så söt. Men ärligt talat, check it out. Det har bara gått 8 avsnitt och det här är första säsongen någonsin så det är nytt. Jag har tittat på alla avsnitt HÄR.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna