Som ni alla troligtvis redan vet så har ju jag ansökt till att få åka till USA för att jobba som au pair (barnflicka) hos en familj i ett år. Och efter en massa pappersarbete och annat tråkigt så har jag äntligen kommit till punkten där det är dags att hitta en familj och ett par barn som jag vill bo hos och ta hand om. 

 

Jag fick min första matchning för en vecka sedan men tackade nej och nu har jag fått min andra match som verkar väldigt lovande. Pratade som sagt precis med den här familjen då på telefon och det kändes väldigt bra. Familjen bor 30 minuter utanför New York och är då intresserade av att ha mig som deras au pair. Samtalet kändes jättebra och jag tycker absolut att vi klickade bra trots att det var första gången vi pratade med varann. 

 

Barnen jag ska ta hand om, ifall både jag och familjen nu känner att vi skulle passa bra tillsammans förstås, är en treårig tjej och en femårig kille. Vilket känns som perfekta åldrar för mig. Annars så känns ju bara NEW YORK helt fantastiskt att få bo i. Det ligger ju bara tre timmars flygresa från Florida vilket gör att man bara kan dra en weekend ner dit om man vill. Hur najs?

 

I vilket fall så har vi ju bara pratat med varandra en gång jag och pappan i familjen så det är ju absolut inget som är klart eller bokat men tänkte att det kunde vara kul för er att få följa med på min resa. Så har även skapat en kategori nu där jag kommer lägga in alla au pair förberedelser och tankar och funderingar för er andra som också är sugna. Ni hittar allt till vänster, under kategorin ”MY AU PAIR YEAR”. Nu kör vi!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna