Hur går det med träningen lovies? Har ni lyckats ge er upp varenda morgon på en promenad?? Och hur har det gått med kosten? Jag har faktiskt varit riktigt duktig. Har varit ute varje morgon trots att det har tagit emot 2/3 gånger. Och så har jag tränat tillsammans med Casper varenda dag förutom i torsdags.

 

Imorgon så kommer en tävling upp på bloggen där jag kommer dra tre lyckliga vinnare. Sen kommer jag även ge er lite motivationstips till att hålla igång.

 

Annars är det bara att ni fortsätter skicka in recept och träningstips inför morgondagen. Har fått in en del faktiskt och det är så kul att ni precis som jag är as taggade på att sätta igång på riktigt nu. Keep fighting babes. We can do this!!!

 

P.S. Vad tycker ni om min superballa nya sportbh ifrån Gina Tricot?

Den kommer ut i butik snart, så håll utkik!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna