Så mina hjältar, hur går det för er? Har ni kommit igång någonting med träningen? Har ni varit ute på morgonpromenaderna? Ätit hyfsat hälsosamt och bra och verkligen reflekterat över hur ni mår och att ta hand om er själva? 

 

Den här veckan har gått så himla bra för mig. Jag har tränat 2 timmar på gymmet varje dag, varit ute och gått varje morgon innan frukost och har ätit superbra mat och verkligen tagit hand om mig själv och lyssnat på min kropp och mig själv. Jag känner mig så himla duktig och pigg och har haft fullt av energi hela veckan. Har även gjort undan tråkiga måste som att städa, rensa och göra bokföring utan att det har känts fruktansvärt jobbigt utan bara lite små jobbigt liksom.

 

 

Eftersom att vi imorgon går in på vecka två och jag vet att många har svårt att hålla motivationen uppe så tänkte jag ge er lite tips på hur man faktiskt håller kvar motivationen och kämparglöden som oftast bara håller i sig i tre dagar.

 

Vad är ditt mål?

Var realistisk. Var specifik. Ha tålamod. Planera.

Du kommer inte få synliga biceps efter 3 träningspass.

Men du kommer kanske orka 3 reps till efter 3 träningspass.

 

Handla nya träningskläder

Ett par nya, snygga och fräscha träningskläder slår allt.

Det gör mycket mer än man tror.

 

♥ Small changes can make a big difference

Att bara börja med att gå ut och gå varje morgon innan frukost..

Kommer göra en stor skillnad i ditt liv.

 

Skaffa dig en träningspartner

Det absolut bästa träning och motivationstipset någonsin.

Man vill ju inte svika sin kompis som står utanför gymmet och väntar.

 

Det blir lättare

Det kommer inte vara lätt att ge sig ut och springa de första veckorna.

Det första steget är alltid jobbigast. Det blir lättare.

 

 

Att hålla motivationen uppe är inte alltid enkelt. Speciellt inte i början av nya vanor så som att komma ut på en morgonpromenad exempel. Men då är det bara att ge er fan på att ni ska ut ändå. Jag känner ju självklart inte heller varje morgon att ”Åh, vad kul och härligt det ska bli att gå upp och gå ut och gå”. Ibland vill man ju bara ligga kvar och dega och sova en timme till. Men när man känner så brukar jag tänka:

 

”Det är lika bra att få det överstökat”

”Jag kommer ångra mig om jag inte går ut”

”Åh, vad god frukosten kommer smaka när jag kommer tillbaka”

”När jag väl kommit utanför dörren kommer det kännas lite lättare”

”Fan vad stolt jag kommer vara över mig själv när jag kommer hem”

 

 

Nästa veckas utmaning är att fortsätta med squat challengesen och morgonpromenaderna såklart men även att ge er ut och springa i minst 30 minuter 3 gånger i veckan. Känn ingen press över tempot utan spring hur snabbt ni vill. Det viktiga är att ni springer hela tiden i 30 minuter och inte stannar och tar en paus. Ni kommer klara det!!!

 

Ett citat jag diggar riktigt mycket är nedanstående.

Tänk så när ni tror att ni inte orkar de sista 5 minuterna.

 

”Sometimes when you just feel like giving up,

think about all those bitches and negative people you have to prove wrong”

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna