Hur går det för er lovies?

 

För mig går det skitbra. Är fortfarande ute varje morgon. Äter hälsosamt och clean. Och har ju verkligen kommit igång på gymmet, vilket innebär att jag mår så otroligt bra. Varje gång när jag går hem ifrån gymmet känner jag mig så jävla duktig och glad. Inget slår den känslan.

 

Var även ute och sprang i måndags och det gick förvånansvärt bra. Har ju knappt varit ute och sprungit alls på senaste tiden men ska försöka att köra 6-8 km tre gånger i veckan. Hur funkar squat challengen för er och har ni också redan sprungit en gång kanske? Om inte. Ge inte upp. Ni klarar det. Ge er fan på att ni klarar det och ni klarar det. Jag vet att det är tungt i början men sen kommer man in i det. 

Allt handlar om att få in en rutin i vardagen. Löpning som promenader. Det handlar om rutin. Och det tar tid och det är jobbigt att få in en rutin i början men sen kommer man in i det och det är inte alls lika jobbigt, inte alls lika tungt. Så kämpa, kämpa, kämpa. För det kommer vara så värt det när ni står där sen och har kommit över det första jobbiga steget.

 

Ge verkligen inte upp, så fort du ens tänker att du ska ge upp, tänk på varför du började istället. Och när du tänker att du inte klarar mer, övertyga dig själv om att du visst kan och kämpa lite till.

 

Det krävs bara fyra saker egentligen.

Hårt arbete. Höga mål. Självförtroende. Att du älskar vad du kämpar för.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna